Menu Premium

Skyrim krijgt combat op paarden via patch

Gamekings Redactie 25/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda vond het wel eens tijd voor een Skyrim update en met patch 1.6 gooien ze een flinke portie paarden combat in de strijd. Of The Elders Scrolls V: Skyrim al niet epische genoeg was…

Bethesda blijft komen met meerdere patches voor de mind blowing open wereld van Skyrim. Eerder werden al de kill cams en de ‘ik sta in m’n woonkamer voor de tv te schreeuwen’ Kinect ondersteuning toegevoegd. Naast de standaard bugfixes geeft patch 1.6 je de mogelijkheid om vanaf je paard orcs, elven en zelfs draken door midden te hakken. Ben je meer van de magic? Dan heb je pech, want je kunt voorlopig alleen wapens gebruiken wanneer je zittend op je paard Skyrim doorkruist.

Ben je de trotse eigenaar van de PC-versie van de game, dan kan je de patch nu al downloaden met de Steam beta update. Bezit je een Xbox 360 of PlayStation 3 versie, dan zul je nog even moeten wachten. Bethesda heeft namelijk nog geen datum geprikt voor het verschijnen van de patch voor de twee consoles. Wat denk je, helpt patch 1.6 je in het zadel van Skyrim of wacht je nog even voordat de eerste echte DLC verschijnt?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch